Tešanj

Održana tradicionalna osma Donatorska večera

Donatorska večera je održana u Hotelu „AA“ Jelah, a preko 100 gostiju, među kojima su bili i predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti sa svih nivoa Bosne i Hercegovine, te ugledni privrednici naše općine koji su svojim prisustvom i donacijama pružili nesebičnu pomoć unapređenju obrazovanja na području općine Tešanj

Slika

Polazeći od činjenice da samo mladi i obrazovani ljudi predstavljaju perspektivu naše svjetlije budućnosti, ustrajan u namjeri da da svoj doprinos i u ovim teškim vremenima pomogne mladima željnim obrazovanja Foruma mladih SDPBiH Tešanj je u petak 18. aprila 2014. godine organizovao tradicionalnu osmu Donatorsku večeru.

Donatorska večera je održana u Hotelu „AA“ Jelah, a preko 100 gostiju, među kojima su bili i predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti sa svih nivoa Bosne i Hercegovine, te ugledni privrednici naše općine koji su svojim prisustvom i donacijama pružili nesebičnu pomoć unapređenju obrazovanja na području općine Tešanj.

Naime, sva prikupljena sredstva se uplaćuju u Fond za unapređenje obrazovanja iz kojeg se dijele jednokratne novčane pomoći studentima i srednjoškolcima, te finansiraju i druge aktivnosti koje su značajne za unapređenje obrazovanja.

Prisutnim su se obratili predsjednik Općinske organizacije SDPBiH Tešanj, drug Senad Subašić, predsjednica OOFOMSDPBiH Tešanj i ujedno predsjednica Fonda, gospođica Irnela Čolić, ministar obrazovanja i nauke ZDK, drug Mirko Trifunović i potpredsjenik KOSDPBiH ZDK,  drug Senaid Begić.

Forum mladih SDPBiH Tešanj se i ovom prilikom zahvaljuje svim donatorima koji omogućuju da Fond za unapređenje obrazovanja općine Tešanj pomogne studentima i srednjoškolcima pri školovanju, a na dobrobit mlade generacije i ljepše budućnosti našeg društva u cjelini, jer je ulaganje u obrazovanje najbolja investicija.                                                                                       

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.