25.novembar – Dan državnosti BiH

Održana svečana sjednica Organizacija SDP i DF Brčko distrikta BiH

Danas je u prostorijama Demokratske fronte Brčko distrikta održana zajednička sjednica Predsjedništava Organizacija Socijaldemokratske partije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Organizacije Demokratske fronte, povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, 74 godine nakon održavanja ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu.

U prijateljskoj i svečanoj atmosferi, u diskusiji u kojoj je uzelo učešće niz prisutnih članova iz obje stranke, potvrđena je opredijeljenost članova dviju partija da rade na usklađivanju aktivnosti u cilju zajedničkog nastupa na opštim izborima 2018. godine, čime se i u lokalnim sredinama sprovodi u djelo Okvirni plan zajedničkog djelovanja koji je donesen na zajedničkoj sjednici glavnih odbora dviju stranaka, u Sarajevu, 9. septembra 2017. godine.

Nakon sjednice članovi dvaju Predsjedništava su se pridružili omladincima SDP-a i DF-a za štandovima na Trgu mladih, gdje su prisutnim građanima čestitali Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Ovim putem izražavamo opredijeljenost za nastavljanje tekovina ZAVNOBIH-a i očuvanje jedinstvene, cjelovite, nedjeljive i multietničke Bosne i Hercegovine, te građanima Brčko distrikta BiH, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine, čestitamo Dan državnosti Bosne i Hercegovine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu