Zenica

Održana sjednica Predsjedništva KO SDP BiH ZDK

U četvrtak 07.05.2015.godine održana je sjednica Predsjedništva KO SDP BiH ZDK , kojoj su pored članova Predsjedništva prisustvovali predsjednici , sekretari i uposlenici iz općinskih organizacija SDP BiH ZDK, te predsjednici interesnih oblika KO SDP BiH ZDK. Pored uobičajenih tačaka dnevnog reda: informaciji   o aktivnostima između dvije sjednice,  informaciji o aktuelnoj političkoj situaciji o kojoj je govorio predsjednik KO SDP BiH ZDK MIrsad Mešić, posebna pažnja posvećena je  Odluci o raspisivanju izbora i Pravilniku  o održavanju unutarpartijskih izbora za predsjednika općinskih/gradskih i kantonalnih/regionalnih organizacija i održavanju općinskih/gradskih i kantonalnih izborno-izvještajnih konferencija. Uvodne napomene  po ovoj tačci dnevnog reda dao je član Predsjedništva SDP BiH Munib Husejnagić, koji je   dao detaljnija uputstva i pojašnjenja za aktivnosti koje slijede. Nakon rasprave u koju se uključio veći broj prisutnih, zaključeno je da je pred članovima SDP BiH ozbiljan posao, te da se u naredne aktivnosti trebaju maksimalno uključiti svi  članovi organa KO i OO SDP BiH ZDK , kako bi se ovaj započeti proces uspješno okončao.

Predsjedništvo KO SDP BiH ZDK je uz prethodnu koordinaciju sa OO SDP BiH ZDK  predložilo sastav Kantonalne izborne komisije koja će obavljati poslove i zadatke koji se odnose na kandidiranje i izbor predsjednika kantonalne/regionalne organizacije, u skladu sa nalozima i uputstvima CIK. Data je i informacija o terminima podjele članskih kartica u OO SDP BiH ZDK, te aktivnostima vezanim za učešće delegate sa područja ZDK na izbornim konvencijama interesnih oblika SDP BiH ( FOM, FOS. FSA I FOŽ).

KO SDP BiH ZDK

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.