Održana sjednica Predsjedništva GO SDP Gračanica

Održana je sjednica Predsjedništva Gradske organizacije SDP BiH Gračanica, na kojoj je usvojen Poslovnik o radu Predsjedništva, formirane komisije i odbor, i to: Kadrovska komisija, Komisija za informisanje i Odbor za obilježavanje značajnih datuma i događaja.

Na istoj sjednici formirana je grupa za izradu Operativnog plana rada Predsjedništva te usvojena lista zaduženih aktivista za rad osnovnih organizacija Gradske organizacije SDP BiH Gračanica. U otvorenoj i demokratskoj raspravi razgovarano je i o pitanjima koja trebaju naći svoje mjesto u operativnom plau rada, posebno u pripremi za naredne lokalne izbore.

U drugom dijelu sjednice sa aktivistima kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla, razgovaralo se o nizu pitanja i djelovanju SDP-a, počev od rada kluba SDP-a u Gradskom vijeću i revidiranju članstva, unutrašnjem jedinstvu, stanju u organima i organizacijama SDP-a, projektu siguran glas, pripremama za naredne lokalne izbore i drugim otvorenim pitanjima.

Nakon konstruktivne rasprave, u kojoj su učestvovali gotovo svi članovi novog saziva Predsjedništva zajednički je stav prisutnih da je gračanički SDP ostao jedinstven, pored svih turbulencija u i oko SDP-a, da je primjer zajedničkog rada i dobrih odnosa i da će ostati jedna od najjačih organizacija SDP BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu