Održana sjednica Općinskog odbora OO SDP BiH Kakanj

Općinska organizacija OO SDP BiH Kakanj je u ponedjeljak, 15.01.2018. godine  održala  sjednicu Općinskog odbora na kojoj su razmatrani i usvojeni izvještaji o radu Predsjedništva između dvije sjednice odbora i Izvještaj o radu Kluba vijećnika OO SDP BiH Kakanj. Usvojen je i plan obilaska osnovnih organizacija u narednom periodu sa rasporedom aktivista za svaku osnovnu organizaciju.

Sjednicu je sazvao i predsjedavao dr. Ahmed Begić, predsjednik OO SDP BiH Kakanj koji je pozvao  članove odbora da u narednom periodu daju svoj puni angažman prilikom obilaska osnovnih organizacija, kao i u svim narednim aktivnostima koje nas očekuju u godini koja je pred nama.