Održana Programska konvencija SDP BiH u Banjoj Luci

Programska konvencija Gradske organizacije SDP BiH Banja Luka  na kojoj je zvanično predstavljen izborni program ove organizacije za predstojeće lokalne izbore održana je u  srijedu, 01.06.2016. godine.

Pored članova i simpatizera, Programskoj konvenciji SDP BiH  Banja Luka  prisustvovali su i Goran Ljubojević, potpredsjednik SDP BiH  i Saša Magazinović, predsjednik Glavnog odbora SDP-a BiH.

Izborni program Gradske organizacije SDP BiH  Banja Luka  okupljenim članovima i simpatizerima stranke predstavio je Topić Radomir, predsjednik Gradske organizacije. Osim programa, Ljubojević i Magazinović upoznali su okupljene o trenutnoj političkoj situaciji u Državi sa posebnim osvrtom na izbore 2016.

Na Konvenciji je predstavljen  kandidat GO SDP BiH Banja Luka  za predstojeće Lokalne izbore 2016. godine. Fedešin Zoran  koji će se za odborničko mjesto boriti na listi nacionalnih manjina.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu