Održana Konstituirajuća sjednica Općinskog odbora OO SDP BiH Tešanj

Nakon što je na Izvještano-izbornoj konferenciji održanoj 6.10.2019. godine za predsjednika OO SDP BiH Tešanj izabran Senad Subašić, 10. novembra 2019. godine održana je Konstituirajuća sjednica novog saziva Općinskog odbora, za mandatni period 2019 – 2023. godina.

Izabrano je Predsjedništvo OO SDP BiH Tešanj za naredni mandatni period i to:

Za potpredsjednike OO SDP BiH Tešanj izabrani su Ermina Salkičević – Dizdarević, Boban Kršić i Nermin Deljkić.

Za sekretara O SDP BiH Tešanj izabran je Vedran Kaser.

U novi saziv Predsjedništva OO SDP BiH Tešanj izabrani su i: Dženaida Subašić, Sead Rožajac, Enes Hodžić, Idham Kruško, Hasan Galijašević, Sejdo Kadušić, Elvir Pilav i Semir Čamdžić.

Na sjednici su razmatrani i usvojeni važni dokumenti za daljnji rad organizacije, Odluka o unutrašnjem organizovanju i radu OO SDP BiH Tešanj, kao i Poslovnik o radu Općinskog odbora OO SDP BiH Tešanj.

U skladu sa usvojenim organizacijskim dokumentima izvršeno je i kooptiranje novih članova Općinskog odbora OO SDP BiH Tešanj.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu