Održana konstituirajuća sjednica Općinskog odbora OO SDP BiH Sanski Most

Općinska organizacija SDP BiH Sanski Most je održala svoju konstituirajuću sjednicu, koja je održana u sali Općinskog vijeća uz prisustvo 25 od 30 delegata.

Sjednicom je predsjedavao Almin Hopovac, predsjednik Općinske organizacije.

Delegati OO SDP Sanski Most su na sjednici usvojili Poslovnik o radu Općinskog odbora i Odluku o organizovanju OO SDP BiH Sanski Most.

Izvršeno je i imenovanje devet članova Predsjedništva kao i dva potpredsjednika OO SDP BiH Sanski Most.

Za člana Predsjeništva OO SDP BiH Sanski Most izabrani su Nermin Trožić, Safet Salić, Fajko Malovčić, Nijaz Halilović, Enes Eminić, Aida Alagić, Ivana Čavlović, Jasmina Burić i Danijel Utješanović.

Po funkciji za člana Predsjedništva imenovan je Dr. Hajrudin Jakupović – predsjednik Kluba vijećnika, Armin Grbić, predsjednik Foruma mladih (FOM).

Za potpredsjednike OO SDP BiH Sanski Most izabrani/imenovani su Sanda Čekić i Aiman Sawanda.

Na sjednici su razmijenjena mišljenja oko daljnih aktivnosti o kojim će biti konkretniji plan rada na narednoj sjednici Općinskog odbora.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu