Izabrano novo rukovodstvo

Održana je Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora GO SDP BiH Zenica

U okviru usvojenog Plana rada Gradske organizacije SDP BiH Zenica za naredni period, danas, 08.11.2017.godine u prostorijama SDP-a, održana je Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora GO SDP BiH Zenica.

Na konvenciji su pored usvajanja Izvještaja o radu FOS-a između dvije Konvencije, te Okvirnog programa rada i Odluke o unutrašnjem organizovanju i radu, u demokratskoj atmosferi, uz prisustvo 42 delegata (od ukupno 51) seniori birali novo rukovodstvo ovog interesnog oblika organizovanja.

Pored delegata kao gosti konvenciji su prisustvovali i predsjednik, potpredsjednik i sekretar GO SDP BiH Zenica, Simić Mladen, Jonjić Filip i Alijagić Elvis, te sekretar Kantonalne organizacije SDP BiH ZDK Mujkanović Marina koji su se i obratili delegatima i zaželjeli im uspješan rad.

Između više kandidata birani su: predsjednik, potpredsjednik, sekretar i članovi Predsjedništva, a izabrani su:

– Za predsjednika, Spahić Salih
– Za potpredsjednika, Kratina Zora
– Za sekretara, Bašić Almir
– Za članove Predsjedništva: Bogunović Mihajlo, Burić Omer, Ćejić Žarko, Čišić Fadil, Durmo Muris, Halilović Asim, Halilović Hata i Skopljak Nazim.

U raspravi koja je vođena tokom konvencije delegati su istakli da će u narednom periodu svoje aktivnosti usmjeriti u pravcu poboljšanja i dostojanstvenijeg života i zdravstvene zaštite ove populacije.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu