SDP BiH

Održana Javna tribina i otvorene nove prostorije OO SDP Fojnica

Proteklog vikenda je u Fojnici, tačnije u konferencijskoj sali hotela Reumal održana Javna tribina na temu ” Aktuelna politička situacija u BiH”.

Tribina je održana  povodom Majskih dana SDP – a, a organizovana je od strane Općinske organizacije SDP Fojnica. Na tribini su o ovoj temi govorili Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH, i Zukan Helez, potpredsjednik SDP BiH, dok su prisutne sa političkom situacijom u Srednjobosanskom kantonu i na području Fojnice upoznali Nijaz Helez, predsjednik KO SDP SBK i Emir Memija, predsjednik OO SDP Fojnica.

Nakon završetka tribine, upriličeno je i svečano otvaranje renoviranih prostorija SDP Fojnica, čime će ova organizacija još spremnije ući u utrku za predstojeće opće izbore 2018. godine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu