SDP BiH

Održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena GO SDP BiH Bihać

U Bihaću je jučer (utorak, 18.07.2017. godine) održana Izvještajno- izborna konferencija Foruma žena GO SDP BiH Bihać.

Prisutnima su se obratili predsjednica GO SDP BiH Bihać, Fatka Kulenović, predsjednica FOŽ KO SDP BiH USK Jasmina Dedić i sekretar Kantonalne organizacije Željko Mirković, a rad konferencije pratila je i potpredsjednica FOŽ SDP BiH Mira Ljubijankić.

Predsjednica FOŽ GO Bihać Asima Mujagić, podnijela je Izvještaj o radu Foruma žena u proteklom periodu, nakon čega su delegatkinje (ukupno 40)  koliko ih je učestvovalo u  radu konferencije birale novo rukovodstvo Foruma žena Gradske organizacije Bihać.

Aklamacijom su izabrane predsjednica Asima Mujagić, potpredsjednice Tonka Alagić- Ibradžić i Snježana Zulić, te sedam članica novog saziva Predsjedništva FOŽ-a GO Bihać.
Svim izabranim kandidatkinjama učesnice Konferencije dale su bezrezervnu podršku, ističući kako je važno da žene jedna drugoj budu oslonac  i podrška jer je to uz timski rad jedini način za postizanje zavidnih rezultata u sferi djelovanja Foruma, ali i šire.
U  narednom periodu, biće održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva na kojoj će se usvojiti Program rada za mandatni period, te izabrati koordinatorica Foruma žena GO SDP BiH Bihać.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu