SDP BiH
OO SDP BiH VISOKO

Održana Izvještajno-izborna konferencija

U sali Općine Visoko, u četvrtak je održana izvještajno -izborna konferencija OO SDP BIH Visoko na kojoj su delegati tajnim glasanjem birali Općinski i Nadzorni odbor SDP BiH Visoko.
Nakon intoniranja državne himne i internacionale, konferenciju je otvorila i njenim radom do izbora Radnog Predsjedništva rukovodila novoizabrana predsjednica Jasmina Zubić.

Konferenciji su u svojstvu gostiju prisustvovali i prigodnim riječima obratili predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić i predsjednik OO SDP BiH Breza Sabit. Predsjednik KO SDP BIH ZDK se kratko osvrnuo i delegate upoznao sa najznačajnijim aktivnostima KO SDP BIH ZDK koje su provedene u proteklom periodu sa posebnom akcentom na aktivnosti na konsolidaciji i jačanju organizacija SDP BiH, a posebno onih u kojim je nakon Općih izbora uvedeno Povjereništvo.
Izrazio je svoje zadovoljstvo i čestitao Povjereništvu OO SDP BIH Visoko na uspješno provedenim izborima po principu „ Jedan Član – jedan glas“ , te zaželio uspješan rad konferencije.

Nakon što su delegati razmatrali i usvojili izvještaj o radu organa OO SDP BiH Visoko u prethodnom periodu, uslijedio je izborni dio konferencije, u okviru kojeg su delegati tajnim glasanjem između više kandidata izabrali Općinski odbor od 20 i Nadzorni odbor SDP BiH Visoko od 5 članova.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu