SDP BiH

Održana Izborna konvencija Foruma mladih SDP BiH Novi Grad

U četvrtak, 21.9.2017. godine, u sali Općinskog vijeća općine Novi Grad Sarajevo, održana je Izborna Konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP BiH Novi Grad Sarajevo.

Konvenciji su, pored delegata, prisustvovali članovi Predsjedništva i Općinskog odbora SDP BiH Novi Grad Sarajevo kao i Predsjednik Foruma mladih SDP BiH Damir Filipović,te predstavnici foruma mladih iz drugih općinskih organizacija.

Predsjednica OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo Ajša Saračević se obratila prisutnima i istakla kako će Forum mladih Novi Grad Sarajevo imati punu podršku cijele Općinske organizacije i pomoć pri radu i realizaciji aktivnosti.

Delegati Konvencije su odlučili da će OO FOM SDP BiH Novi Grad Sarajevo u naredne četiri godine voditi Denis Čolić.

Denisovi prvi saradnici u ovom mandatu biće sekretarka Nejra Bajrić i potpredsjednica Bjelošević Segmedina, i potpredsjednici Gelo Dražen i Hasanagić Aldin, a članovi Izvršnog odbora Bibić Ajla, Čimpo Nedim, Mešić Irem, Nil Fatih, Obradović Mevludin, Proho Berina i Šabani Arton.

Denis Čolić, novoizabrani predsjednik je istakao kako je pred Forumom mladih Novog Grada Sarajevo puno truda i rada kako bi ponovo postao prepoznatljiv u cijelom Kantonu Sarajevo. Istakao je da će se u narednom periodu održati niz projekata i edukacija,na koje će se pozivati članovi i simpatizeri kako iz matične organizacije tako i iz ostalih organizacija na prostoru Kantona Sarajevo.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu