Održan SKOK u Srebreniku

U prostorijama Opštinske organizacije SDP BiH Srebrenik održan je Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs – SKOK.  Domaćin kursa bila je organizacija Foruma mladih Srebrenik.

Cilj SKOKa je otvoriti mladim ljudima prozor u vrijednosti, temelje i principe socijaldemokratije i zainteresirati ih da se uključe u dalje izučavanje tih vrijednosti.

Predavači na SKOK-u su bili dojučerašnji učesnici edukacija i to je ono što ima posebnu dimenziju gdje edukativni programi koje organizuje SDP BiH zajedno sa partnerskim organizacijama, polako, ali sigurno, daju vidljive rezultate i pokazuju da ulaganje u vlastite kapacitete i u mlade ljude je najbolje utrošeno vrijeme i trud.

Kroz predavanje i diskusiju, bilo je vidljivo da su mlade osobe izuzetno solidarne i privržene osnovnim principima socijaldemokratije, ali i svjesni odgovornosti koja leži na njima u budućnosti.

Tokom mjeseca marta SKOK će biti realizovan u preko 40 opština i gradova Bosne i Hercegovine.

Učesnici koji uspješno završe edukaciju SKOK, a žele dodatno da nadograđuju svoje znanje imaju mogućnost da učestvuju i u naprednijim vidovima edukacije koje će da organizuje Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu