Održan radni sastanak Predsjedništva OO SDP BiH Tešanj sa predsjednicima osnovnih i interesnih organizacija

U prostorijama Društvenog doma MZ Dobropolje – Mekiš održan je radni sastanak Predsjedništva OO SDP BiH Tešanj sa predsjednicima osnovnih i interesnih organizacija koje djeluju na području naše općine.
Na sastanku se između ostalog razgovaralo o planu aktivnosti za naredni period. Dogovoreno je održavanje sastanak sa članstvom u svim osnovnim organizacijama.

Razgovaralo se i o pripremama za održavanje Izvještajno – izborne Konvencije Foruma mladih koja je zakazana za 18. januar naredne godine, utvrđen je broj delegata po organizacijama koji će učestvovati u radu Konvencije.

Prisutni su upoznati i sa aktuelnim dešavanjima na političkoj sceni u BiH, kao i o aktivnostima predstavnika SDP-a u organima zakonodavne vlasti, sa posebnim osvrtom na aktivnosti kluba vijećnika u OV Tešanj.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu