Bihać

Održan okrugli stol na temu Izmjena i dopuna Zakona o stvarnim pravima u funkciji privrednog razvoja

Protekle sedmice u Bihaću je održan okrugli stol na temu „Izmjene i dopune Zakona o stvarnim pravima u funkciji privrednog razvoja.

Učešće na Okruglom stolu uzeli su vijećnici i zastupnici iz ovog kantona, a izmjene i dopune pomenutog Zakona prisutnima je prezentirao Albin Muslić, zastupnik SDP BiH u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH.

Nakon završene prezentacije, tokom konstruktivne diskusije na ovu, kako je ocijenjena vrlo interesantnu tematiku uslijedio je niz prijedloga i zaključaka.

Zastupnik Muslić, je ranije, u saradnji sa Klubom SDP-a u ovom Parlamentu F BiH, uputio izmjene ovog Zakona u parlamentarnu proceduru.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu