SDP BiH Ključ

Održan centralni predizborni skup u Ključu

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine održala je sinoć centralni predizborni skup u Ključu na kome su okupljenim građanima predstavili kandidate svoje stranke za Općinsko vijeće Ključ i kandidata za Načelnika Nedžada Zukanovića.

unnamed 1

U punoj sali Doma kulture u Ključu prisutnima se obratio predsjednik SDP-a Ključ i aktuelni načelnik općine Nedžad Zukanović koji je istakao šta je urađeno u proteklom periodu u vrijeme njegovog mandata kao i koji su prioritetni pravci njegovog djelovanja u naredne 4 godine ukoliko dobije podršku građana.

Tokom skupa prisutnima su se obratili i Albin Muslić-potpredsjednik kantonalnog odbora SDP i zastupnik u Skupštini USK-a, Denis Bećirević-zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH, Damir Mašić-Zastupnik u Federalnom parlamentu i Sulejman Kulenović-kandidat SDP Ključ za OV.

 

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu