SDP BiH Ključ

Održan centralni predizborni skup u Ključu

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine održala je sinoć centralni predizborni skup u Ključu na kome su okupljenim građanima predstavili kandidate svoje stranke za Općinsko vijeće Ključ i kandidata za Načelnika Nedžada Zukanovića.

unnamed 1

U punoj sali Doma kulture u Ključu prisutnima se obratio predsjednik SDP-a Ključ i aktuelni načelnik općine Nedžad Zukanović koji je istakao šta je urađeno u proteklom periodu u vrijeme njegovog mandata kao i koji su prioritetni pravci njegovog djelovanja u naredne 4 godine ukoliko dobije podršku građana.

Tokom skupa prisutnima su se obratili i Albin Muslić-potpredsjednik kantonalnog odbora SDP i zastupnik u Skupštini USK-a, Denis Bećirević-zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH, Damir Mašić-Zastupnik u Federalnom parlamentu i Sulejman Kulenović-kandidat SDP Ključ za OV.