Odluka o povjereništvu za GO SDP Mostar

Zbog nepostojanja kvoruma na posljednje dvije sjednice GO SDP Mostar i ostavke predsjednika, Predsjednik SDP BiH je za povjerenika GO SDP Mostar imenovao Zorana Perića, člana predsjedništva.

Isti je zadužen da u rokovima predviđenim pravilnicima SDP BiH i statutom organizuju izbore za gradske organe SDP BiH Mostar.

Ne ulazeći u  razloge ostavke, moramo naglasiti da iste smatramo pretencioznim pogotovo što su se desili u zadnjem mjesecu četverogodišnjeg mandata.

Činjenica da isti ne sadrže niti jedan mali elemenat samokritike za pune 4 godine upravljanja organizacijom im ipak daju jednu veliku dozu nevjerodostojnosti.

Bez obzira na sve zahvaljujemo se bivšem predsjedniku na doprinosu koji je dao razvoju SDP-a u Mostaru i želimo mu svaku sreću u daljem radu.

SDP Mostar će u narednom periodu jedinstveno i timski djeliti i prava i odgovornosti u branjenju vrijednosti socijaldemokratije i jedinstvenog Mostara.

Tekst Odluke


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu