Tribina OO SDP BiH Busovača

Od oktobra ove godine SDP BiH vraća na velika vrata i u Busovaču

U Busovači je 23.03.2018.godine, u sali Kina, održana tribina Općinske organizacije SDP BiH Busovača o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Prepunoj sali građanima, simpatizerima i članovima SDP BiH obratili su se Faruk Šečić, predsjednik OO SDP BiH Busovača, Mira Grgić, članica Predsjedništva SDP BiH i Helez Nijaz, Predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB koji su pored uvodnih izlaganja o stanju u Bosni i Hercegovini i odgovoru SDP BiH na najveću političku krizu u Bosni i Hercegovini od rata, odgovarali i na veliki broj pitanja i komentara prisutnih.

Izuzetno veliko interesovanje građana i njihove pozitivne reakcije na ovu tribinu garant su da se od oktobra ove godine SDP BiH vraća na velika vrata i u Busovaču.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.