Tribina OO SDP BiH Busovača

Od oktobra ove godine SDP BiH vraća na velika vrata i u Busovaču

U Busovači je 23.03.2018.godine, u sali Kina, održana tribina Općinske organizacije SDP BiH Busovača o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Prepunoj sali građanima, simpatizerima i članovima SDP BiH obratili su se Faruk Šečić, predsjednik OO SDP BiH Busovača, Mira Grgić, članica Predsjedništva SDP BiH i Helez Nijaz, Predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB koji su pored uvodnih izlaganja o stanju u Bosni i Hercegovini i odgovoru SDP BiH na najveću političku krizu u Bosni i Hercegovini od rata, odgovarali i na veliki broj pitanja i komentara prisutnih.

Izuzetno veliko interesovanje građana i njihove pozitivne reakcije na ovu tribinu garant su da se od oktobra ove godine SDP BiH vraća na velika vrata i u Busovaču.