Stari Grad

„Objavljen registar svih poslovnih prostora“

Općina Stari Grad u svom vlasništvu ima 893 poslovna prostora, a sada po prvi put građani imaju uvid u kompletan registar poslovnih prostora u kojem se nalaze se potrebne informacije o svakom poslovnom prostoru

Slika

Nakon usvajanja nove Odluke o dodjeli u zakup poslovnih prostora čiji je jedan od predlagača bio i SDP BiH, po prvi put je javno objavljen registar svih poslovnih prostora koji su u vlasništu Općine Stari Grad Sarajevo.

Općina Stari Grad u svom vlasništvu ima 893 poslovna prostora, a sada po prvi put građani imaju uvid u kompletan registar poslovnih prostora u kojem se nalaze se potrebne informacije o svakom poslovnom  prostoru.

Do sada su spiskovi poslovnih prostora bili dostupni samo nekolicini odabranih ljudi dok građani a ni sami vijećnici nisu mogli na jednostavan način doći do informacija. Također važno je napomenuti da zahvaljujući amandmanima kluba SDP-a mlade osobe imaju besplatno korištenje poslovnih prostora prva 3 mjeseca a svaki naredni ostvaruju pravo na popust od 10%.“ istakao je Irfan Čengić, Šef kluba vijećnika SDP-a.

Registar svih poslovnih prostora možete pogledati ovdje: http://www.starigrad.ba/userfiles/file/2014/registar.pdf

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.