Tešanj

Obilježavanje 20. godišnjice Obnoviteljske skupštine OOSDPBiH Tešanj

Sadržaji i oblici manifestacija će biti organizirani tokom aprila, u susret Danima SDP BiH, a 29. aprila bi bila održana svečana sjednica OOSDPBiH Tešanj uz učešće delegata i drugih gostiju Obnoviteljske skupštine

Slika

Predsjedništvo Općinske organizacije SDP BiH Tešanj je na 15. sjednici, održanoj 04. februara tekuće godine, donijelo Odluku o obilježavanju 29. aprila-dana 20. godišnjice od održavanja Obnoviteljske skupštine OO SDP BiH Tešanj, nakon što je OO SDP BiH Tešanj, u vrijeme ratnog stanja u Bosni i Hercegovni odlučio zamrznuti stranačko djelovanje i pozvao sve patriote Bosne i Hercegovine u Front za odbranu od unutrašnje i spoljašne agresije na Bosnu i Hercegovnu, a u situaciji kada je Bosni Hercegovini zaprijetila podjela na eksluzivno nacionalne teritorije (državice), sa apsolutnom vlašću nacionalnih oligarhija.

Sadržaji i oblici manifestacija će biti organizirani tokom aprila, u susret Danima SDP BiH, a 29. aprila bi bila održana svečana sjednica OO SDP BiH Tešanj uz učešće delegata i drugih gostiju Obnoviteljske skupštine.

Tokom  aprila upriličit će se posjeta porodicama umrlih i poginulih članova SDP-a i posjeta mezarima/grobovima naših umrlih drugova.

Putem medija prezentirat će se pisani i foto dokumenti o aktivnostima SDP BiH, kao, moguće, i TV i radio emisije na lokalnim medijima.

Planirana je i javna tribina na temu „Bošnjačka ljevica između dva svjetska rata-djelovanje ljevice u novijoj historiji Bosne i Hercegovine“.

Izvršitelji aktivnosti su osnovne i interesne organizacije SDP-a, a prema Programu za koji je odgovoran Odbor za obilježavanje godišnjice Obnoviteljske skupštine OO SDP BiH Tešanj.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.