DO SDP Brčko

Obilazak mjesnih organizacija u Brčkom

Nakon što su predsjedništva SDP BiH Brčko distrikt BiH i DF Brčko distrikt BiH na dan ZAVNOBiH-a održali zajedničku svečanu sjednicu predsjedništava partija za Brčko distrikt BiH, nastavili smo zajedničke aktivnosti obilaska naših osnovnih organizacija.

Prvi sastanak je održan u osnovnim organizacijama MZ Ivici na kojem su se u velikom broju odazvali građani, simpatizeri i članovi obje partije, govorili su; Suad Burić predsjednik SDP BiH Brčko distrikt BiH, Zijad Ražanica predsjednik DF Brčko distrikt BiH te Nermin Helać predsjednik organizacije DF-a i Dževad Pečković predsjednik organizacije SDP BiH za MZ Ivici.

Drugi zajednički sastanak osnovnih organizacija se održao u MZ Brod, a prisutnim su se obratili Zijad Ražanica i Suad Burić. Pored članova rukovodstva SDP i DF MZ Brod sastanku su prisustvovali Branka Žilić Đurić član predsjedništva SDP BiH te Zekerijah Osmić potpredsjednik Glavnog odbora SDP BiH.

Treći zajednički sastanak je održan u MZ Gluhakovac na kojem su se građanima, simpatizerima i članovima obratili predsjednici osnovnih organizacija SDP i DF Gluhakovac. O ciljevima zajedničkog djelovanja naše dvije partije govorlili su: predsjednik DF Zijad Ražanica, podpredsjednici SDP Branka Žilić Đurić i Ibrahim dr. Kamenjašević.
Na svim ovim sastancima izraženo je opredjeljenje o zajedničkom predizbornom djelovanju, a upućen je poziv i drugim građanskim partijama koje doživljavaju BiH kao svoju zajedničku državu da nam se pridruže.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu