Sarajevo

Druženje građana MZ Koševsko brdo sa kandidatima za OV Općine Centar kao i sa kandidatom SDP-a za načelnika, Dževadom Bećirevićem

U četvrtak 20.septembra u 18:00 sati OO SDP Centar Sarajevo organizuje druženje građana MZ Koševsko brdo sa svojim kandidatima za OV Općine Centar kao i sa kandidatom SDP-a za načelnika, Dževadom Bećirevićem.

U četvrtak 20.septembra u 18:00 sati OO SDP Centar Sarajevo organizuje druženje građana MZ Koševsko brdo sa svojim kandidatima za OV Općine Centar kao i sa kandidatom SDP-a za načelnika, Dževadom Bećirevićem. Ovaj skup će se održati u prostorijama MZ Koševsko brdo.

U MZ Koševsko brdo imali smo 100% ispunjena obećanja građanima, no to nas nikako ne smije uljuljkati, jer su se sigurno nakupili neki novi problemi koji se urgentno trebaju rješavati. Kandidati SDP-a će kao i do sada odmah prustupiti realizaciji onih projekata za čiju realizaciju postoje realne mogućnosti.

Odvodnja podzemnih voda, kanalizaciona mreža, sanacija klizišta i ponovno postavljanje šahtova na mjesto onih otuđenih, bili su samo neki od zadataka u protekle četiri godine. Sada sa radošću očekujemo nove zadatke, da krenemo naprijed.

Upravo zato je ovo druženje sa građanima samo još jedna prilika da nam ukažu na svoje potrebe, tako da znamo šta nam je raditi u slijedećem mandatu koji po nama uopće ne dolazi u pitanje. Mi smo u službi građana, jer mi idemo naprijed!

 
Izvor: OO SDP BiH CENTAR