Zenica

Novogodišnji prijem u KO SDP BiH ZDK

U četvrtak, 28.12.2017.godine Kantonalna organizacija SDP BiH ZDK i Gradska organizacija SDP BiH Zenica upriličile su tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija i medijskih kuća sa područja ZDK. Prisutnim novinarima obratili su se predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić i predsjednik Gradske organizacije SDP BiH Zenica Mladen Simić.

Dajući kratak osvrt na najznačajnije aktivnosti ove dvije organizacije tokom 2017.godine, predsjednici su uputili zahvalnost medijima na suradnji i korektnom izvještavanju, te izrazili nadu da će se ta saradnja nastaviti i u narednoj 2018. godini.

Prijem je organizovan u velikoj sali SDP BiH Zenica, što je ujedno bila i prilika za promociju novih prostorija nakon višemjesečnog renoviranja zgrade SDP BiH u Zenici. Uz čestitku za Novu godinu, prisutnim su uručeni i simbolični novogodišnji pokloni, sa željom da ih kroz život prati zdravlje i sreća, te uspjeh u poslu koji obavljaju.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu