Bihać

Novogodišnja čestitka KO SDP BiH USK

Povodom nastupajuće Nove 2018. godine, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i svoje lično ime, građanima Bosne i Hercegovine čestitku je uputio predsjednik KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona, Hajrudin dr Havić:

“Godina iza nas nije bila niti laka, niti previše uspješna i vjerujem da većina građana Bosne i Hercegovine s nadom da će naredna godina donijeti neophodne promjene za poboljšanje životnog standarda, priželjkuje ulazak u 2018.

Očekujem da će se u 2018. godini rezultati onoga za šta smo se zalagali i na čemu smo radili u proteklom periodu početi osjećati u našoj svakodnevnici. Naši su osnovni zadatci nastavak započetih reformskih procesa, očuvanje stabilnosti države i borba protiv bilo kakvog pokušaja dezintegracije BiH.

U nadi i s vjerom da će godina koja je pred nama biti godina dobrih društveno odgovornih odluka i njihovih ostvarenja, godina sigurnosti, napretka i vraćanja fokusa na teme koje se tiču budućnosti a ne prošlosti, sa manje političkih trzavica a više kvalitetnog rada u interesu naše države i njenih građana, svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine želim sretniju, uspješniju i bolju 2018. godinu!”

Predsjednik KO SDP BiH USK Hajrudin dr Havić, s.r.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu