SDP BiH
Održana Izborno-izvještajna konvencija

Novo rukovodstvo Foruma mladih SDP Vogošća

U sali Općine Vogošća u je održana Izvještajno-izborna Konvencija Foruma mladih SDP BiH Vogošća.

Konvenciju je obraćanjem pozdravio Predsjednik SDP Vogošća Fuad Abaspahić. On je istaknuo kako je Forum mladih interesni oblik organizovanja od kojeg se očekuje intenzivan rad i doprinos SDP-u. Dodao je kako je u vogošćanskoj organizaciji FOM uvijek bio primjer aktivizma i predanosti ideji socijaldemokratije.

Novoizabrana predsjednica FOM SDP BiH Vogošća je Jasmina Mujezin, a delegati su izabrali i potpredsjednike Adnu Dizdarević i Kenana Buzu, te sekretara Samira Čomagu, kao i Izvršni Odbor.

Mujezin se u svom prvom govoru na funkciji predsjednice Foruma Mladih SDP BiH Vogošća zahvalila delegatima na povjerenju, te istaknula uvjerenje da će novo rukovodstvo to povjerenje i opravdati.

Rukovodstvo Foruma mladih SDP BiH Vogošća svjesno je odgovornosti i zadatka koji je pred njih postavljen u narednom periodu i odlučni su da putem promocije SDP-ovih politika “Ostajemo ovdje – plan za mlade” još jednom pokažu da su neizostavan kotač u jačanju SDP-a kao partije, a samim time i jačanju naše države, Bosne i Hercegovine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu