OO SDP Travnik

Nova posjeta Osnovnoj organizaciji Karaula

Članovi Predsjedništva Općinske organizacije SDP BiH Travnik, u okviru redovnog obilaska Osnovnih organizacija, su ponovo su održali sastanak sa predstavnicima Osnovne organizacije SDP BiH Karaula. Razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji, predstojećim Lokalnim izborima, te su dogovoreni novi koraci za jačanje i djelovanje ove organizacije.

U proteklom mjesecu članovi Predsjedništva OO SDP BiH su, pored Karaule, posjetili i Osnovne organizacije SDP BiH Rudnik, Han Bila, Suhi Dol i Turbe. Za sve organizacije su imenovani povjerenici ili predsjednici.

Predsjedništvo OO SDP BiH Travnik će i u narednom periodu intenzivno nastaviti sa održavanjem sastanaka i druženja sa članstvom i simpatizerima i u ostalim Osnovnim organizacijama SDP BiH na području općine Travnik.