OO SDP Travnik

Nova posjeta Osnovnoj organizaciji Karaula

Članovi Predsjedništva Općinske organizacije SDP BiH Travnik, u okviru redovnog obilaska Osnovnih organizacija, su ponovo su održali sastanak sa predstavnicima Osnovne organizacije SDP BiH Karaula. Razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji, predstojećim Lokalnim izborima, te su dogovoreni novi koraci za jačanje i djelovanje ove organizacije.

U proteklom mjesecu članovi Predsjedništva OO SDP BiH su, pored Karaule, posjetili i Osnovne organizacije SDP BiH Rudnik, Han Bila, Suhi Dol i Turbe. Za sve organizacije su imenovani povjerenici ili predsjednici.

Predsjedništvo OO SDP BiH Travnik će i u narednom periodu intenzivno nastaviti sa održavanjem sastanaka i druženja sa članstvom i simpatizerima i u ostalim Osnovnim organizacijama SDP BiH na području općine Travnik.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu