Nizom aktivnosti obilježen Dan državnosti BiH u Cazinu

Nakon nedavno provedene Izvještajno-izborne Konferencije na kojoj su članovi GO Cazin birali Predsjednika, te članove novog saziva Gradskog i Nadzornog odbora ove organizacije, GO SDP BiH Cazin nizom aktivnosti nastavila je rad.

Svečanim otvorenjem ulice koja nosi ime Hamdije Pozderca, jednog od najistaknutijih ljudi grada Cazina, članovi i simpatizeri SDP BiH, na čelu sa predsjednikom GO SDP BiH Cazin, Refikom Lelićem, ujedno i inicijatorom ideje da se jedna od ulica nazove imenom cazinskog velikana, u prisustvu zvaničnika gradske i kantonalne vlasti – gradonačelnika Nermina Ogreševića i premijera Mustafe Ružnica, započeli su aktivnosti obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

U nastavku, povodom obilježavanja 25. novembra, predstavnici GO SDP BiH Cazin, cvijeće su položili na šehidskom spomen obilježju, ispred biste Nurije Pozderca, te na spomeniku žrtvama antifašističke borbe.

Tom prilikom u ime GO SDP BiH Cazin i svoje lično ime, građanima Cazina i Bosne i Hercegovine, čestitku je uputio novoizabrani predsjednik, Refik Lelić, istakavši da uz poštivanje svih različitosti naroda koji u njoj žive, koristeći upravo te različitosti kao prednost, Bosnu i Hercegovinu moramo graditi zajednički.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu