Sarajevo

Nikšić primio delegaciju iz Turske

Nakon realizacije ovog humanitarnog projekta vrijednog 514.000 konvertibilnih maraka građani Bosansko-podrinjskog kantona će imati kvalitetniju i potpuniju zdravstvenu zaštitu.

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić primio je danas u sjedištu Vlade u Sarajevu delegaciju u kojoj su bili predstavnici turske kompanije Ari Medikal i Doga koledža koji su realizatori projekta opremanja dječijeg i ginekološko-akušerskog odjela Javne zdravstvene ustanove Kantonalna bolnica Goražde.

Nakon realizacije ovog humanitarnog projekta vrijednog 514.000 konvertibilnih maraka građani Bosansko-podrinjskog kantona će imati kvalitetniju i potpuniju zdravstvenu zaštitu.

Gosti iz Turske su upoznali premijera sa daljnim planovima za nastavak saradnje sa našom zemljom na implementaciji novih projekata, kako u oblasti nauke, kulture, obrazovanja, tako i zdravstva.

Zahvalivši se na donaciji goraždanskoj bolnici premijer Nikšić je naglasio da vrijednost ovog projekta nije samo materijalna, već da on pokazuje i produbljuje veliko prijateljstvo naroda dviju zemalja koji imaju bliske historijske veze.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.