Mirsad Mešić

Nemam razloga da vjerujem u pretjerani optimizam Dragana Čovića

Iako je Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider HDZ BiH, najavio da bi u sljedećih deset dana moglo doći do dogovora u vezi s izmjenom Izbornog zakona BiH i da će u tom razdoblju morati biti ponuđena rješenja, čime bi se relaksirali odnosi u BiH, njegove kolege iz drugih stranka nisu tako optimistične. Čović, također, tvrdi da bi i parlament BiH mogao za deset dana provesti parlamentarnu proceduru i usvojiti izmjene Izbornog zakona BiH, pišu Nezavisne novine.

Mirsad Mešić (SDP BiH), zastupnik u Zastupničkom domu BiH, kazao je da ne vjeruje da će doći do pozitivnih pomaka kada su u pitanju izmjene Izbornog zakona.

”Nemam razloga da vjerujem u pretjerani optimizam Dragana Čovića, jer je on i dosad bio optimista bez podloge”, kazao je Mešić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu