Nedžad Mešić

Rođen 21.01.1968. godine u Bihaću gdje je završio srednju i osnovnu školu. Pravni fakultet je studirao u Banja Luci, koji je, nakon dvije godine, morao prekinuti zbog početka rata u BiH. Nakon rata diplomirao je na Pravnom fakultetu u Bihaću i stekao zvanje diplomirani pravnik. Društveno angažovan u raznim sportsko rekreativnim udruženjima. Potpredsjednik je mjesne zajednice Ozimice 1, najmnogoljudnije mjesne zajednice u Gradu Bihaću (preko 12 000 stanovnika) od 2013. godine, gdje svakodnevno aktivno učestvuje u rješavanju životnih problema građana kao i na uređenju komunalne infrastrukture i gradskih prostora navedene mjesne zajednice. Trenutno obnaša dužnost Sekretara Gradske organizacije SDP BiH Bihać. Obzirom da mu je veoma dobro poznata problematika rada mjesnih zajednica u Gradskom vijeću će se angažirati na boljoj organizaciji i radu mjesnih zajednica i kvalitetnijoj komunkaciji između savjeta mjesnih zajednica i gradskih službi.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu