OO SDP Jablanica

Nedopustivo ukidanje privremenog korištenja javne površine pojedinim privrednim subjektima

Ukidanjem Rješenja o odobrenju privremenog korištenja javne površine pojedinim privrednim subjektima u Jablanici, izvršna vlast naše Općine na čelu sa načelnikom još jednom je pokazala da, osim što nema sluha, nema ni znanja da stvori normalno poslovno okruženje lišeno bilo kakvog uticaja politike, u kojem bi poslovni subjekti imali podjednak tretman.

Ovim potezom vlast koja nas godinama vara i laže o novim radnim mjestima, gasi i postojeća radna mjesta provodeći politiku šikaniranja i maltretiranja poštenih privrednika koji ne pripadaju njihovom jatu i koji poštuju Zakone države, a u korist tzv.privrednika koje štite i protežiraju iz samo njima znanih razloga.

Nepoznavanje elementarnih ciljeva definisanih u strateškim dokumentima naše Općine samo je jedna kockica u mozaiku iz kojeg proizilaze loše odluke i vrlo jasno pokazuje svu nesposobnost aktuelne jablaničke vlasti.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu