Vesna Saradžić

Nećemo sudjelovati u kandidiranju svojih kadrova

Ona demantira i informacije iz DF-a da nije dopušteno predstavljanje Šoje na sjednici Kluba te kaže kako je cijela situacija toga dana bila neozbiljna jer se nije uradilo ništa sa strane DF-a osim što je rečeno ime kandidata kojeg oni kandidiraju

Slika

SDP BiH je stajališta kako postoji parlamentarna većina u Federaciji koja se mora izboriti za vlast i naći načina da je izabere, a podsjećaju i na to kako u Klubu Srba Doma naroda postoji 13 izaslanika od kojih 7 ne dolazi iz SDP-a i koji su sasvim dovoljni da se bez SDP-a nađe rješenje.

Izaslanica u Klubu Srba Doma naroda i članica Glavnog odbora SDP-a Vesna Saradžić kazala nam je kako nitko ne može predvidjeti što će se događati na sjednici Glavnog obora koja je zakazana za 31. siječnja te hoće li uopće na dnevni red biti stavljeno razmatranje problema uspostave vlasti u Federaciji i moguće djelovanje SDP-a u tom pravcu.

– Poznato je kako je SDP odlučio da će djelovati oporbeno u ovom mandatnom razdoblju i mi smo se shodno tome i ponašali. To znači i da nećemo sudjelovati u kandidiranju svojih kadrova. Međutim, važno je da se zna kako postoji većina u Klubu Srba koja može predložiti i izabrati potpredsjednika FBiH iz reda srpskog naroda, kazala je Saradžić.

Ona demantira i informacije iz DF-a da nije dopušteno predstavljanje Šoje na sjednici Kluba te kaže kako je cijela situacija toga dana bila neozbiljna jer se nije uradilo ništa sa strane DF-a osim što je rečeno ime kandidata kojeg oni kandidiraju.

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić također je poručio kako koalicija SDA, DF-a Željka Komšića i HDZ-a BiH pričom kako SDP BiH blokira uspostavu nove vlasti u Federaciji BiH svoju nesposobnost prebacuje na druge. SDP se, podcrtao je, odlučio biti oporba te stoga nema ništa s formiranjem vlasti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.