Nataša Perić

Rođena u Tuzli 1978. godine, gdje je završila Gimnaziju „Meša Selimović“ Tuzla i Filozofski fakultet Univerziteta u Tuzli. Zaposlena je u JU „Muzej istočne Bosne“ Tuzla na poslovima kustosa. Autor je brojnih izložbi na temu iz istorije grada Tuzle iz perioda Radničkog pokreta, Narodnooslobodilačke borbe (1941-1945) i Socijalističke izgradnje. Kao aktuelni vijećnik, zalagat će se za promociju i zaštitu kulturno – istorijskog nasljeđa grada Tuzle, te promociji kulturne različitosti koja karakteriše naš grad. Dobitnik je Priznanja za doprinos u društvenoj zajednici koju je dodijelio Savez udruženja boraca i antifašista (SUBNOAR) Tuzlanskog kantona.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu