BHD Infodesk

Nastavlja se podrška iz dijaspore za Denisa Bećirovića

Nakon što su masovnu i bezrezervnu podršku prof. dr. Denisu Bećiroviću iskazali bh građani okupljeni oko udruženja iz Njemačke i Velike Britanije, podršku je uputio i medijski servis bh. dijaspore BHD Infodesk.

Ovaj medij godinama radi na promociji bh. dijaspore i njenom snažnijem povezivanju sa domovinom, a prof. dr. Denisa Bećirovića vide kao osobu koja može u potpunosti integrisati bh. dijasporu, te iskoristiti sve njene potencijale u ekonomskom jačanju Bosne i Hercegovine.

Između ostalog, u pismu podrške stoji:

“Kao medijski servis bosanskohercegovačke dijaspore, želimo vas obavijestiti da nas je obradovala kandidatura  gospodina Denisa Bećirovića i da ćemo ga u potpunosti i medijski i na svaki drugi način podržavati do izborne pobjede i ulaska u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine.

Za bezrezervnu podršku opredijelilo nas je to što se dr. Bećirović u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine dugi niz godina i snažnije nego bilo koji drugi poslanik zalaže za što veću integraciju dijaspore u bosanskohercegovačku stvarnost, za puno iskorištenje njenih poslovnih, naučnih i svih drugih potencijala i njeno snažnije povezivanje sa domovinom, a posebno zbog toga što se nakon mjeseci insistiranja izborio da Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine podrži njegovu inicijativu za donošenje Zakona o dijaspori.” navodi se u pismu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu