SDP BiH
OO SDP BiH Stolac

Nastavak saradnje OO SDP BiH Stolac i Socialdemokraterna Jönköping

OO SDP BiH Stolac sa zadovoljstvom objavljuje da se nastavlja uspješna saradnja između OO SDP BiH Stolac i Socialdemokraterna Jönköping. Partnerstvo između naše dvije organizacije je formalno uspostavljeno prošle godine potpisivanjem projekta “Saradnja za demokratiju između Stoca i Jönköpinga”. U sklopu ovog projekta OO SDP BiH Stolac je ojačan materijalno-tehničkim sredstvima, kao i savjetodavnim aktivnostima. U maju, 2016.godine, našu organizaciju su posjetili Ilan de Basso i Pelle Nordin, a u decembru, 2016. godine, delegacija OO SDP BiH Stolac uzvraća posjetom  Jönköpingu.

Uspostavljene su sve pretpostavke da u ovoj godini saradnja bude još uspješnija. Izvještaji su uredno završeni i na obostrano zadovoljstvo dogovoren plan rada za 2017. godinu. Već  naredne sedmice delegacija OO SDP BiH Stolac ponovo odlazi u Švedsku, gdje će boraviti šest dana i aktivno učestvovati na seminarima, radionicama i izgradnji dugoročnih odnosa. Prvi seminar će biti održan 05. aprila 2017 na temu “Međunarodna solidarnost “, a 08. aprila 2017 delegacija OO SDP BiH Stolac će imati čast da prisustvuje Kongresu Socialdemokraterne u Gothenburgu.

Svjesni smo da je međunarodna saradnja izuzetno značajna našoj organizaciji i nadamo se da će se još više članova SDP BiH Stolac uključiti u sve aktivnosti koje su povezane sa ovim projektom. Jedna od tih aktivnosti je i detaljno čišćenje zgrade Komiteta (akcije svake nedjelje od 09.00h). Tek kad završimo sve ono što je do nas možemo očekivati da nam i drugi pomognu.  SDP BiH Stolac stabilno, jasno i odlučno ide naprijed.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu