Naser Karamustafić

Rođen 1971.godine u Gornjem Vakufu- Uskoplje .Osnovnu školu završio u Gornjem Vakufu -Uskoplje, a srednju medicinsku završio u Travniku i stekao zvanje medicinski tehničar. Trenutno zaposlen u Domu Zdravlja u Gornjem Vakufu- Uskoplje. Prethodna dva mandata u OV bio Predsjednik kluba SDP Gornji Vakuf -Uskoplje, s kojima se zalagao za interese građana bez obzira na nacionalnost i političku opredjeljenost. S ciljem pet politika SDP BiH, donosio dobrobitne odluke za sve građane Gornjeg Vakufa- Uskoplje. Zalagat će se za suverenu i ravnopravnu BiH također i nepodijeljenu općinu Gornji Vakuf Uskoplje.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu