Vojin Mijatović

Naravno da će Dodik promijeniti mišljenje o NATO putu BiH, nije mu ni prvi ni posljednji put

Potpredsjednik Glavnog odbora SDP-a Vojin Mijatović smatra da će predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik promijeniti mišljenje kada je u pitanju NATO put BiH, piše “Oslobodjenje“.

– Ma naravno da će promeniti, nije mu ni prvi ni poslednji put. Ova čitava ujdurma koju vodi oko zajedničkog nastupa svih stranaka iz Republike Srpske u Sarajevu je upravo zamka kako bi se sakrio iza svih kada se bude donosila odluka o ulasku u NATO. Naravno, pojedini opozicioni lideri, ako ih se tako može nazvati, ne vide to zbog svojih apetita, ali i nedostatka političke hrabrosti.

Oni će poslužiti Miloradu Dodiku po stoti put da odrade šta treba, a nakon toga će ih se rešiti. Da ne živimo u zabludi, otpor koji navodno pruža Dodik u vezi s ulaskom u NATO, ali i konstantno negiranje Bosne i Hercegovine, isključivo su u službi prikrivanja da on nema više ništa da ponudi glasačima osim besmislene nacionalne priče. To je do sada imalo rezultata, kada je njegov rezultat u pitanju, a kako će biti ubuduće, ostaje da vidimo, kaže Mijatović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu