Ujedinjeni građani

Najmasovniji poslijeratni skup SDP-a u Velikoj Kladuši

Slika

Pod sloganom Ujedinjeni,  juče je na najmasovnijem poslijeratnom skupu SDP-a u Velikoj Kladuši, održana promotivna konvencija na kojoj su predstavljene liste i kandidati za sve nivoe vlasti.

Obratili su se Ibrahim Kajtazović ispred OO SDP BiH Velika Kladuša kao i nosioci lista SDP-a za sve nivoe vlasti dr.sci Hamdija Lipovača, Mahmut Alagić i dr. Asmir Murić.

Nosilac liste za državni Parlament Hamdija Lipovača je najavio i prezentaciju izvještaja kojim će kandidati upoznati građane šta je SDP uradio u protekle 4 godine u Unsko-sanskom kantonu što će je ujedno biti i odgovor konkurentima na dosad iznesene neistine.

Kandidat za Predsjedništvo BIH Bakir Hadžiomerović je naglasio kako narodi BIH trebaju živjeti jedni sa drugima-ujedinjeni, a ne jedni pored drugih i da upravo SDP predstavlja  „ugaoni kamen“ prave i  ZAVNOBIH-ske Bosne i Hercegovine što je glavni razlog zašto je SDP BiH stalno na meti napada, a posebno desnice. Hadžiomerović je prisutnima postavio i pitanje: „Ima li i jedan potez kojeg su kroz svoje nadležnosti učinili članovi Predsjedništva BIH od Dejtona do danas, a da je građanima ove zemlje bolje? „

Skup je pokazao da su građani Velike Kladuše shvatili ko se istinski bori i zastupa njihove i interese svih građana BiH, te su u većem broju nego ranije opredijeljeni dati svoj glas SDP-u.

UJEDINJENI GRAĐANI I SDP SVE DO POBJEDE !