SDP BiH

Načelnik Živinica Samir Kamenjaković vratio tuđe dugove u prodavnicama

U vrijeme Osmanskog carstva, pravedni vladari su išli od dućana do dućana i vraćali dugove svoga naroda. Na taj način su pokazali kako trebaju da se ophode prvaci, lideri u narodu.

Prije nekoliko dana ista sitacija desila se u visočkim selima, kada je nepoznata djevojka i izmirila dugovanja kupaca koja iznose više hiljada maraka.

I Živinice imaju svog istinskog lidera, načelnika Samira Kamenjakovića koji se prema građanima ophodi kao pravedni vladar osmasnkog carstva. Prije osude ovog djela, načelnik nije želio da se o ovome zna, ali sagovornik portala zivinice-carsija.com, koji ga je proveo kroz Dubrave, poslao je fotografiju i kazao da se treba govoriti o lijepim primjerima.

Sagovornik je ispričao da ga je načelnik prije nekoliko dana nazvao i raspitao se da li u Dubravama u prodavnicama ima onih koji kupuju na veresiju.

Nažalost, nema sela ni mjesta gdje nema takvih. Kamenjaković je otišao u prodavnicu vlasnika Mirsada Rakovca i izmirio dugove dužnika.

Na spisku je bilo ljudi koji dug vuku i po pet godina, a bilo je i onih koji nisu među živima, a osim toga, obišao je penzonere, porodice šehida i podijelio pakete.

Izvor: radiokameleon.ba


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu