Lukavac

Načelnik Delić posjetio NK „Sloga“ Bikodže

Nogometni klub „Sloga“ Bikodže je, u prethodnoj godini, aplicirao na Javni poziv za dodjelu građevinskog materijala. Tom prilikom, od strane Općine Lukavac, dodijeljen je materijal za krov na objektu ovog kluba.

Nakon dodjele materijala, mještani Bikodža, uprava i simpatizeri NK «Sloga» su organizovali niz radnih akcija ugradnje materijala i sanacije objekta na stadionu, koji će služiti potrebama kluba, kako igrača, tako i uprave i gostiju.

Općinski načelnik je čestitao aktivistima na uspješno realizovanom projektu. Istakao je da je ovo primjer dobre prakse, primjer odlične organizacije gdje se fokusirano tačno znalo šta se želi. „Materijal je dodijeljen u skladu sa Zahtjevom. Aktivisti, entuzijasti, volonteri su ovdje uložili mnogo svoje energije, truda, rada da su to maestralno završili. Sam ovaj prvi korak, koji su okončali kvalitetno, na neki način je kvalifikacija za drugu fazu. Nama je stalo da stvari završavamo a ne da ostavljamo napola.“

Sekretar NK „Sloga“ Bikodže je izjavio: „Prvo smo krenuli sa aktiviranjem lokalnih mještana i donatorima iz inostranstva prilikom čega smo uspjeli sakupiti značajna sredstva a onda smo aplicirali Općini za nedostajući materijal. Načelniku i Općini svaka čast, zahvaljujemo se u ime mještana Bikodža. Uspjeli smo odraditi dosta toga a planirani su završni radovi kao i radovi na uređenju terena.“ Pored toga, sekretar kluba je istakao aktivizam mještana MZ Bikodže, misleći na oko 20 ili 30 mještana koji su redovno izvodili radove, a kojima se ovom prilikom zahvalio u ime kluba.

“Želim se iskreno zahvaliti načelniku Edinu Deliću i Općini Lukavac, kao i građanima, volonterima koji podržaju rad i razvoj NK “Sloge” iz Bikodža. Naš cilj jeste plasman u viši rang takmičenja te se nadamo kako će uređenje svlačionica i prostorija kluba stvoriti bolje uslove ka ostvarenju naših ciljeva, – istakao je za LTK-INFO.COM Nusmir Tokić, predsjednik NK “Sloga” Bikodže.”

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.