Saša Magazinović

Moguće su nove katastrofalne poplave

Vremenska prognoza nije povoljna, a najavljuju se obilne padavine, koje će skoro sigurno prouzrokovati poplave. Kako nam je nezvanično potvrđeno Federalna uprava civilnih poslova zasjedala je zbog ovakvih najava.

S obzirom na ono što se BiH desilo 2014. godine, na prognozu su se alrmirali i neki zastupnici u Parlamentu BiH.

„Loša vremenska prognoza za naredni period je dosta ljudi asocirala na ono što smo prošli 2014. godine. Vidim da ima straha, a da se institucije ne oglašavaju sa upozorenjima ili drugom vrstom preciznijih informacija vezanih za ovaj period.

Ne mislim da panika koja se počinje širiti može ikome pomoći, ali mislim da institucije moraju intenzivnije komunicirati sa građanima i otkloniti svaku sumnju u to da ne vladaju informacijama i situacijom uopšte“, kaže Saša Magazinović, zastupnik u Predstavničkom domu PS BiH koji je na ovu temu uputio i poslaničko pitanje.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu