U organizaciji Laburističke stranke

Mladi Socijaldemokratske partije BiH u studijskoj posjeti Sloveniji

Predstavnici Foruma mladih SDP BiH Nermin Deljkić i Vesna Bukvić bili su na studijskoj posjeti Sloveniji, koju su organizovali Socijaldemokrate Slovenije u saradnji sa Laburističkom partijom Velike Britanije.

Studijska posjeta je bila bazirana na predavanjima o planiranoj strategiji i kampanji za predsjedničke izbore. Pored Foruma mladih SDP BiH, u studijskoj posjeti su učestvovali mladi iz SDP Crne Gore i Socijaldemokratske Unije iz Srbije, te predstavnik Laburista Romin Boulton.

Učesnici su imali priliku da budu gosti na predizbornom skupu aktuelnog predsjednika Slovenije Boruta Pahora. Upriličena je i posjeta centrali Socijaldemokrata Slovenije gdje je domaćin bio predsjednik partije i potpredsjednik Vlade Dejan Židan i generalni sekretar Dejan Levanič.

Domaćin studijske posjete je bio Petar Bohinec, predstavnik Socijaldemokrata Slovenije i ovom prilikom mu se najiskrenije zahvaljujemo za prijem naših mladih predstavnika.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu