Mladi iz Novog Sarajeva i Novog Grada organizovali zajedničko druženje

Forum mladih SDP BiH Novo Sarajevo i Forum mladih SDP BiH Novi Grad sinoć su organizovali druženje i svirku mladog benda Kapodaster u Pro Rock clubu „Johnny“.

Na naše veliko zadovoljstvo „Johnny“ je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a gosti su uživali u ex-yu hitovima omladinskog benda. Možemo biti zadovoljni reakcijom prisutnih koji su imali samo riječi hvale za bend i organizaciju događaja.

Druženje je ispunilo očekivanja, i možemo se pohvaliti da je jedan broj gostiju već sinoć ispunio pristupnice i da je naš Forum mladih bogatiji i jači za nove drugarice i drugove.

Forum mladih SDP BiH Novo Sarajevo će u narednim aktivnostima raditi na edukaciji i proširenju članstva, te podršci i inicijativama preko kluba vijećnika SDP BiH Novo Sarajevo za poboljšanje statusa i uslova mladih u našoj općini.

Prisutnima se obratio Diego Božić, potpredsjednik FOM SDP BiH Novo Sarajevo, te je prisutne pozdravio i ukratko upoznao sa dosadašnjim i budućim aktivnostima naše organizacije.

Druženju su prisustvovali i drugarice i drugovi iz ostalih općinskih organizacija sa područja Kantona Sarajevo.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu