KO FOM SDP BiH Tuzla

Mladi će aktivno učestvovati u izbornom procesu 2018. godine

Rukovodstvo Foruma mladih Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla je u nedjelju održalo sastanak sa članovima Foruma mladih iz Gračanice. Sastanak je održan u prostorijama OO SDP BiH Gračanica.

Demir Milkić, predsjednik FOM OO SDP BiH Gračanica, se zahvalio gostima na dolasku u Gračanicu i istakao važnost razmjene iskustava među općinskim organizacijama.

“Razmjena iskustva je veoma važna za organizaciono jačanje Foruma mladih. Važno je da uspostavimo čvršću saradnju između lokalnih organizacija kako bi unaprijedili svoj rad”, izjavio je Milkić.

Armin Čolić, predsjednik FOM KO SDP BiH Tuzla, je pružio punu podršku radu Foruma mladih u Gračanica i istakao važnost učešća mladih u izbornom procesu za naredne Opće izbore koji se održavaju u oktobru 2018. godine.

“Mladi ljudi možda čine 25% sadašnjosti, ali isto tako čine 100% budućnosti. O svojoj budućnosti želimo da sami odlučujemo, a ne da to odlučuju oni koji za 25 godina nisu napravili nikakvog pozitivnog pomaka”, rekao je Čolić.

Na sastanku je zaključeno da će Forum mladih SDP aktivno učestvovati u izbornom procesu 2018. godine i biti važna karika u pozitivnim političkim promjenama u Bosni i Hercegovini.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu