Mirza Bradarić

Rođen je 01.10.1983. godine u Doboju. Fakultet je završio na Pedagoškom fakultetu u Zenici. Po zanimanju je profesor engleskog jezika i književnosti. Zaposlen je kao profesor engleskog jezika u Prvoj osnovnoj školi u Maglaju. Kao vijećnik u OV Maglaj u proteklom mandatu zalagao se za transparentnost, kako u radu, tako i u trošenju budžetskih sredstava službe Načelnika tako i svih ostalih službi, a naročito nakon elementarnih nepogoda 2014. godine. Također je sa svojim kolegama omogućio olakšicu tj. besplatnu ovjeru dokumenata svih mladih koji konkurišu za posao.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu