Mirsad Mahmutagić novi predsjednik KO SDP ZDK

Delegati su na Izvještajno – izbornoj konferenciji Kantonalne organizacije SDP Zeničko-dobojskog kantona održanoj u Zenici izabrali Mirsada Mahmutagića, aktuelnog načelnika Maglaja, za novog predsjednika.

On će na ovoj funkciji naslijediti Senaida Begića koji je uspješno vodio organizaciju u proteklih nešto više od četiri godine.

Delegati su danas birali i članove Glavnog i Nadzornog odbora KO SDP BiH ZDK.

Mirsad Mahmutagić je magistar elektronike i aktuelni načelnik Maglaja. Pred njim će biti ozbiljan zadatak nastaviti podizati povjerenje SDP-a među članovima i građanima koje je započeo prethodni Kantonalni odbor i predsjednik Senaid Begić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu