Ministar Šteta demantovao SDA: Odmah sam obišao srušeni most na Ilidži

Ministar saobraćaja KS Adnan Šteta reagirao je na saopćenje Kantonalnog odbora SDA u dijelu gdje se spominje da niko od ministara Vlade KS nije bio na terenu zbog poplava koje su zadesile određena područja ovog kantona.

On je, naime, skrenuo pažnju da je još sinoć, neposredno nakon vijesti da se srušila konstrukcija pješačkog mosta na rijeci Željeznici, koji povezuje naselja Lužani i Pejton na Ilidži, obišao ovaj lokalitet, što je objavio i na društvenoj mreži.

“Večeras sam obišao srušeni most na Ilidži. Situacija je veoma ozbiljna. Radi informisanja javnosti moram naglasiti da most nije bio završen, bujica je bila prejaka i nedovršeni most nažalost nije izdržao. Iako Ministarstvo saobraćaja KS nije nadležno za gradnju niti nazdor nad gradnjom mosta na Ilidži, mi stojimo ovoj Općini na raspolaganju i pomoći ćemo koliko god budemo mogli”, naveo je Šteta u objavi na Facebooku.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu