Sarajevo

Ministar Helez sa delegacijom Saveza RVI FBiH u posjeti teško oboljelom ratnom vojnom invalidu

Ministar Helez uručio je oboljelom ratnom vojnom invalidu antidekubitalni madrac koji je, zapravo, ortopedsko pomagalo bez kojeg se ne može liječiti navedena bolest

Slika

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata posjetio je ratnog vojnog invalida 100 % prve grupe Esada Musu koji se na Odjeljenju plastične hirurgije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu liječi od teškog oblika oboljenja dekubitus.

Tom prilikom ministar Helez uručio je oboljelom ratnom vojnom invalidu antidekubitalni madrac koji je, zapravo, ortopedsko pomagalo bez kojeg se ne može liječiti navedena bolest. Helez je tokom posjete istaknuo da je Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata uvijek spremno pružiti pomoć i biti na usluzi ratnim vojnim invalidima, ali i drugim pripadnicima boračke populacije kojima je pomoć potrebna.

Uz resornog ministra, posjeti Esadu Musi prisustvovali su i predstavnici Saveza ratnih vojnih invalida Federacije BiH 100 % prve grupe.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.