Ministar Dizdar posjetio katoličku crkvu u povratničkom naselju Kostajnica kod Konjica

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar posjetio je crkvu Blažene Djevice Marije u povratničkom naselju Kostajnica u Konjicu.

Sa župnikom Don Marinom Marićem razgovarao je o potrebama povratničke zajednice i izgradnji vjerske infrastrukture.

Župnik Marić je upoznao ministra Dizdara o stanju povratničke zajednice, kao i potrebama koje su neophodne za održivi povratak i funkcionisanje vjerskog života.

Ministar Dizdar je obećao podršku koja će biti realizirana u narednom periodu, a koja se odnosi na rad i funksionisanje vjerskog života i izgradnje vjerske infrastrukture.

Posjeti je prisustvovala i zastupnik u Skupštini HNK i delegatkinja u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine Vesna Saradžić.

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.